Reviderm Microdermabrasie

Voor complete huidverbetering Reviderm Microdermabrasie met Ultrasound

Daarbij bengen de Ultrasound geluidsgolven de actieve werkstoffen dieper in de onderste lagen van de huid. Na een microdermabrasie met
Ultrasound ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

Alle huidsoorten en huidtype zijn te behandelen met deze behandeling. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaalt
prachtige resultaten bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

Direct na de behandeling ziet u al verbetering in de structuur en het uiterlijk van u huid. Voor een optimaal resultaat raad ik u aan de behandeling in kuurverband toe te passen.

In combinatie met een consequente thuisverzorging  verlengd en vergroot u het zichtbare effect van de microdermabrasie behandelingen in onze salon en vertraagt daarmee tegelijkertijd het verouderingsprocess van uw huid. De microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid heel hard wil gaan werken om o.a. nieuw collageen aan te maken. Maar het werken gebeurt alleen als het daarvoor de juiste voedingstoffen krijgt. Met de juiste producten voor thuis wordt uw kuur een gegarandeerd succes!

REVIDERM MICRODERMABRASIE

Reviderm “Peel”  € 95,00
De REVIDERM Microdermabrasie behandeling + ultra sound ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

Reviderm Briljant Peel  € 107,50
Microdermabrasie behandeling + PCA peeling

PCA peeling, een unieke peeling die bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid vrijmaken van hoorncellen en bleekt de huid ideaal voor pigmentverstoringen (en donker gepigmenteerde acne-littekens).

Reviderm “Quality Peel + Hydrolage € 105,00
De Microdermabrasie behandeling + ultra sound met Collageenvliezen en hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. De cellen krijgen een energie stoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm ‘Oxygen 3 Step zuurstof’ € 135,00
Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling.  De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit.Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, rokershuid en het balanceert de gestresste huid.

Cellucur

Cellucur cosmeceuticals effectieve behandeling van probleemhuiden.

Cellucur was oorspronkelijk een additionele serie verzorgingsproducten van Reviderm. Tegenwoordig is cellucur uitgegroeid tot een volwaardige cosmeticalijn die gericht is op het behandelen van huidproblemen. Het is belangrijk dat je behandelingen geadviseerd krijgt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw huidtype, de behoeften van je huid en de tijd van het jaar. De cellucur serie bevat speciale producten, zoals bijvoorbeeld producten voor het behandelen van acne.

Cellucur voor de jongere huid en specifieke huidproblemen.

Diep reinigende behandeling voor de jonge acnéhuid     € 51,50
Diepreinigende behandeling met microdermabrassie     € 66,00

PCA Fruitzuur peeling is heel erg geschikt voor behandeling van acne.