Decléor

Met het verstrijken van de jaren heeft de huid extra verzorging nodig. Expressierimpels ontstaan en agressieve invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Geef uw huid vandaag nog het absolute anti-aging. Dit verbetert uw huid en geeft een jeugdige uitstraling.


Het gebruik van producten die goed aansluiten op de huid en de behandeling is van groot belang. De professionele producten van uw schoonheidsspecialiste zijn ook geschikt voor thuisgebruik. Zo borgt u maximaal resultaat.

Decléor behandelingen

Decléor Facial Welcome € 39,50

Compacte gelaatsbehandeling.

De behandeling is een kennismaking waarin u wordt voorzien in de basisbehoefte van uw huid. Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. De drukpuntmassage op de energiebanen met de essentiele olieën zorgen voor een diepe ontspanning en afvoer van gifstoffen.  Vervolgens krijgt uw huid een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype.  De behandeling wordt afgesloten met een speciaal serum, dagcrème en een oogcrème afgestemd op uw huidtype.

Decléor Facial Aromassage Basis € 59,00

Basis gelaatsbehandeling inclusief korte rugmassage.

Deze gelaatsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Wenkbrauwen modeleren vervolgens een drukpuntmassage op de energiebanen en een afvoerende massage van gezicht, hals en decolleté. Een bij uw huid passend crèmemasker.  De behandeling wordt afgesloten met een speciaal serum en een dagcrème aangepast aan uw huidtype.

Decléor Facial Essentiel Compleet € 71,00

Complete gelaatsbehandeling inclusief korte rugmassage.

Bij deze gelaatsbehandeling ontvangt u naast de algemene reiniging ook een dieptereiniging, peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Wenkbrauwen modeleren, waarna een drukpuntmassage op de energiebanen gevolgd door een afvoerende massage van  gezicht, hals, decolleté. Crèmemasker en een speciaal oogmasker. De behandeling wordt afgesloten met een aromessence serum, een dagcrème en een oogcrème aangepast aan uw huidtype.

Decléor Facial  Aromaplastie € 79,50

Een Complete gelaatsbehandeling inclusief korte rugmassage.

Bij deze behandeling krijgt u  extra Aroma Plastie masker. Dit is een multivitamine masker met 100% natuurlijk lijnzaad, tarwekiem en zonnebloemzaden. Deze behandeling geeft de huid een vitamineboost, comfort, voeding en ontspaning.

Decléor Facial Aroma Expert € 89,00

Een complete gelaatsbehandeling inclusief korte rugmassage.

Exclusieve  gelaatsbehandeling met speciaal intensief werkend Aroma Expert masker voor een sensatie van extreme effectieviteit en welzijn. Voor ieder huidtype een concentraat van pure actieve ingredienten, die de behoefte van elke huid en zelfs de veeleisende huid vervult.

Voedt, versterkt en hersteld.