Salon Le Profil

Huidverzorging

Treed binnen in de wereld van Decléor.

Dit Franse cosmeticahuis is al jaren lang dé specialist in aroma- en fytotherapie.
Alle behandelingen van Decléor zijn gebaseerd op het gebruik van etherische oliën en een crèmeverzorging op basis van plantenextracten; fytotherapie. Etherische oliën worden gewonnen uit bloemen, bladeren, vruchten, schorsen, granen en wortels van aromatische planten. Daarnaast zijn de oliën 100% zuiver en 100% natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen. Het zijn uitermate sterke concentraten die zeer geschikt zijn om verschillende huidproblemen aan te pakken.
Langzaam begint de huidveroudering. U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging is niet alleen een goede dag- , nacht- en oogcrème.

Kom daarom langs voor een kennismakingsbehandeling en huidadvies. Zodat ik met u de beste producten voor uw huid kan samenstellen.

Decleor-afbeelding

Decléor Kennismaking € 35,00

Ervaar de weldaad van etherische oliën en fytotherapie, de verrukkelijke geuren en effecten op uw huid en al uw zintuigen.
Deze korte gezichtsbehandeling van ongeveer 30 minuten is bedoeld om even kennis te maken met het product.
De behandeling bestaat uit:
Reinigen – Peeling – Drukpuntmassage met de Aromessence – Masker – Dagverzorging.

Slechts enkele druppels olie, aangebracht na de reiniging en vòòr het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint helderder te maken.